Valonkantajat

valonkantajat-logoHelsingin Valonkantajia voi lyhyesti luonnehtia jatkuvan vapaan kasvun henkiseksi ryhmäksi. Se koostuu samansuuntaisen pyrkimyksen omaavista ihmisistä, jotka haluavat olla mukana pyyteettömän rakkauden työn tekemisessä. Valonkantajat kunnioittavat jokaisen omaa vapautta ja erilaisuutta henkisellä tiellä.
Kun tahdot olla mukana valon työssä, hiljenny ja kuuntele omaa sisintäsi. Sieltä löydät ohjauksen, joka johdattaa elämäsi valoon, tietoon ja vapauteen. Mielen avartuminen ja yksilötason muutos lähtevät tietoisesta toiminnasta. Kun löydät toisten samansuuntaisesti tuntevien ja ajattelevien ihmisten ryhmän, saat tukea sisimmästäsi kumpuaville totuusnäkemyksille – sinun totuudellesi, ei kenenkään toisen.

Valonkantajana voit olla kaikkien uskontojen ja järjestöjen parissa – kaikkialla missä elämääkin esiintyy.

Olet aina tervetullut Valonkantajien joukkoon sellaisena kuin olet!

 

Yhdyshenkilö Helsingin Valonkantajissa: Anita Suvanto puh. 0400 995567
Sähköpostiosoite: suvantoinen(ät)gmail.com

facebook: ValonKantajat

Yhdistyksemme jäsen Markus on luvannut tehdä kesäkuun ajan ilmaisia kaukohoitoja (energiahoitoja) tarvitseville. Mikäli tarvitset sellaista, niin soita Markukselle numeroon            041 7054 335. Yhteydenotot mielellään klo 15-18 välisenä aikana. Henkilökohtaisia asioitaan ei tarvitse kertoa muuta kuin sen verran, että mihin vaivaan hoitoa pyytää. Näkymättömän maailman auttajat ohjaavat avun perille, vaikka hoidettavasta olisi tiedossa pelkästään etunimi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *