Vuokraustiedot / tilatiedot

Tilamme sijaitsevat Uudenmaankatu 33:ssa, vain noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta. Paikalle pääsee helposti raitiovaunuilla 1, 3 ja 6 sekä busseilla 14, 17 ja 18. Katso aikataulut Reittiopas-sivuilta. Käytössä on tyylikkäällä tammiparkettilattialla varustettua huonetiloja ( katso video esittely tiloista alimpana):

Seitsentähtisali : Saliin mahtuu noin 40-50 henkeä ja tarjolla on nykyaikainen HD-tasoinen videotykki, nettiyhteys, audiolaitteet, fläppitaulu, puhujapöytä, iso vaatenaulakko ja WC. Lisäpöytiä on saatavilla tarvittaessa useita.

Elämänkukan huone  on keittiön yhteydessä omalla sisäänkäynnillä ja siihen mahtuu noin 10-20 henkeä. Kahvihuoneessa on useita helposti liikuteltavia pöytiä, mukavia tuoleja, vaateteline ja pieni WC. Keittiöstä löytyy mm. jääkaappi, veden- ja kahvinkeittimet, keittolevy ja tarjoiluastiat. Tilaa käytetään myös vaihtuvien taidenäyttelyjen pitämiseen.

Sirius-huone, johon mahtuu noin 6-10 ihmisiä. Huonetta voidaan käyttää hoitohuoneena. Siellä on tuoleja, tarjoilupöytä sekä käytössä on hoitopöytä. Tila on jatkumona taidenäyttelyille.

Suositus Vuokraushinnat ovat:

  Jäsenille Ulkopuolisille
Seitsentähtisali (noin 45 paikkaa) 15€/h 25€/h
Elämänkukan huone (noin 15 paikkaa) 10€/h 20€/h
Sirius-huone (noin 8 paikkaa) 8€/h 15€/h
Koko huoneisto arkisin 30€/h 50€/h
Arki-ilta klo 17 alkaen (min. 3h) 25€/h 30€/h
Viikonloppuilta klo 17 alkaen (min. 3h) 30€/h 40€/h
Koko huoneisto viikonloppu (la+su) 200€/2pv 240€/2pv

Varauskalenterista voit tarkistaa tilojen saatavuuden. Katso vuokraussäännöt täältä. Torstaipäivisin Seitsentähtisali on pääsääntöisesti vapaana klo 16.30 asti.

Tervetuloa vuokraamaan tiloja viikonpäivien vastaaviltamme. Eli jos olet kiinnostunut vuokraamaan esim. perjantai-illan, ole hyvä ja soita perjantaipäivän vastaavalle.

Lootuskukan huoneen tiedot: Katso välilehti ”Lootuskukan huone ” yläpalkista.

Maanantai-

päivälle päivävastaavaa etsitään 
puhelintiedustelut ja päivää koskevat vuokratiedustelut: +358 40 718 5618 / pj Ari-Pekka Hyrkäs email: aripekkahyrkas{ät}gmail.com (tai Annika Vistbacka  annika(ät)samasta.fi).

Tiistai-
päivän vastaava:  päivä vapaana, tiedustelut Annika Vistbacka  annika(ät)samasta.fi  tai Ari-Pekka Hyrkäs email: aripekkahyrkas{ät}gmail.com

Keskiviikko-
päivän vastaava: Valonkantajat / Anita Suvanto
puhelin:0400 995567
email:  suvantoinen(ät)gmail.com

Torstai-
päivän päävuokralainen:  http://www.ligmincha.fi/fi/ / puhelin: +358 45 1580 380
email:  olli(ät)erjanti.fi  (Ligmincha ry:hyn ilittyvät tiedustelut). Tilavuokraukseen liittyvät tiedustelut Annika Vistbacka   annika(ät)samasta.fi  tai  Ari-Pekka Hyrkäs aripekkahyrkas{ät}gmail.com

Perjantai-
päivä vapaana, tilavuokraukseen liittyvät tiedustelut Annika Vistbacka annika(ät)samasta.fi tai Ari-Pekka Hyrkäs  aripekkahyrkas{ät}gmail.com

Lauantai-
päivän vastaava: Ari-Pekka Hyrkäs
puhelin: +358 40 718 5618
email:  aripekkahyrkas{ät}gmail.com

Sunnuntai-
Päivän vastaava: Gnostilainen Seura ry / Pentti Tuominen
puhelin: +358 40 505 7765
email: pentti.tuominen(ät)iki.fi

Tervetuloa vuokraamaan! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *