Pertti-Juhani Saarno – PJ

Olen opiskellut yli 30 vuotta erilaisia omien voimavarojen ja henkisen kasvun kehittämismenetelmiä sekä miten löytää ja valjastaa ne omaan käyttöön.

Kerron lähemmin matkastani henkisellä polulla oheisessa ”Juhan juttusilla” youtube-videolla:

PALVELUNI:

Sisäiset voimavarat – kurssikokonaisuus pienryhmille

Opit aikaisen aamun rituaalit, joilla päiväsi sujuvat entistä paremmin. Laadit itsellesi oman ihannepäiväsi.

Teemme erilaisia omaa edistystä tukevia harjoituksia kuten hengitys-, qigong- ja rentoutusharjoituksia.

Alat tehdä päivissäsi ja viikoissasi enemmän asioita, jotka ovat tasapainossa sydämesi syvimpien toiveiden kanssa, jolloin kiitollisuus, tyytyväisyys ja onnellisuus lisääntyvät merkittävästi elämässäsi.

Tapaamisten kesto 3-4 h kerran kuukaudessa, 50€/hlö

Taiji (pienryhmä 5 – 6 hlö)

Taiji:ta olen harjoittanut 28 vuotta, joista 14 vuotta mestariopettaja Rein Siimin ohjauksessa. Opetan vanhaa vahvaa Yang-tyyliä ja aloitan opetuksen aina ensin tehopäivällä (3,5-4 h) jotta oppii alustavasti taiji-liikesarjan tekemisen. Sen jälkeen harjoittelu jatkuu joka toinen viikko, noin 2 h / kerta.

Hinnat: Tehopäivä 40€/hlö, 2 tunnin harjoitukset 20€/krt

Intuitiivinen elämäntaito valmennus

Opiskelin noin vuoden mittaisen ammatillisen elämäntaitovalmennus kokonaisuuden Marika Borgin johdolla. Se antoi vahvoja eväitä vaikeissa elämäntilanteissani. Itse ohjaan intuitiivista elämäntaitovalmennusta, johon olen halunnut ja löytänyt mukaan henkisen aspektin. Viimeisten vuosien aikana olen huomannut että valmennukseni toimii aina vain vahvemmin ja vahvemmin. Tilanteesta ja henkilöstä riippuen olen integroinut ohjaukseeni joskus myös kanavointia. Tapaamisten kesto on 1,5 – 2 h – 60-80€

Tarkempaa tietoa palveluistani sekä ajanvaraus p. 050-3376899 / pj.saarno@saunalahti.fi

Toimin Lootuskukan huoneella perjantaisin sekä parittomien viikkojen tiistaisin.