Universumin laulu / Siljahelinä

Päiväys ja aika
su 10.3.2024, 09:00 - 21:00
Tapahtumapaikka
Lootuskukan huone, Uudenmaankatu 33, Helsinki

🤍 Sunnuntai-meditaatio klo 18.30 (n. 40 min.) – Vapaa pääsy:

      • Tässä meditaatiossa yhdistyvät tietoisen läsnäolon, sieluyhteyden, mielikuvaharjoitusten, musiikin ja positiivisten lauserakenteiden voima.
      • Edistämme rauhaa ja harmoniaa – sekä sisimmässämme että ulkopuolellamme. Tilaisuuteen mahtuu 1-6 henkilöä. Tutustuminen ja ilmoittautuminen osoitteessa: https://www.universuminlaulu.com/sunnuntai-meditaatio/  Voit ilmoittautua myös sähköpostitse: siljahelina22@gmail.com

 

💜 Meditatiivinen musiikillinen matka 

  • Meditatiivinen musiikillinen matka on sinulle omistettu henkilökohtainen hetki. Kertomalla toiveesi meditaation vaikutuksesta sekä (halutessasi) tämän hetkisestä elämäntilanteestasi, keskityn suuntaamaan läsnäoloni juuri sinun tarpeisiisi – yhteydessä Korkeampaan viisauteen ja Valoon. (Kesto 30-40 min.) Tutustuminen ja ilmoittautuminen: https://www.universuminlaulu.com/meditaatioita/
  • Jos tahdot varata Meditatiivisen musiikillisen matkan pienryhmälle (2-6 hlö) ryhmälle, ota yhteyttä sähköpostitse, mielelläni järjestän sellaisen 💛 🍀 !

💛 Tunnevyöhyketerapia:

Kairon Instituutin (9/10 kurssin) opiskelijana hoitopalveluja koskevat hintapyyntöni ovat lähes 60-65 % normaalihinnoista. Voit varata ajan palveluihini vielä n. 2 tuntia ennen haluamaasi aikaa!

 

LAHJAKORTIT JA HOITOSARJAT  💚

https://www.universuminlaulu.com/lahjakortit-ja-sarjahoidot/

Sydämellisesti tervetuloa! 💛

https://www.universuminlaulu.com/

siljahelina22@gmail.com /  p. 0456385832 (Jätä tekstiviesti, otan yhteyttä pian!)

Terv. Siljahelinä 💚