Asta Swan kertoo kirjastaan: Tähdistä tippuneet

Päiväys ja aika
pe 27.9.2019, 18:00 - 21:00
Tapahtumapaikka
Seitsentähtisali, Uudenmaankatu 33, Helsinki

Ufonauttien ilta

Illan aikana kirjailija ja valmentaja Asta Swan esittelee lokakuussa julkaistavaa kirjaansa: Tähdistä tippuneet, Suomalaisten kosmisia kokemuksia. Kirjaesittelyn jälkeen vertaistuellinen keskustelu kosmisten kokemusten vaikutuksesta elämään sekä ajatteluun.

Tähdistä tippuneet kirjaan on koottu suomalaisten kosmisia kokemuksia ufoista ja kohtaamisista vieraan sivilisaation edustajien kanssa. Kirja kertoo näiden kosmisten kokemusten merkityksestä ja vaikutuksesta kokijalle. Miten kokemukset ovat muuttaneet ajattelua, toimintaa ja uskomuksia.

Mitä yhtäläisyyksiä kokemuksilla on ja miten ne ovat vaikuttaneet ihmisen elämään.

Kirja tempaa mukaansa myös sellaisen lukijan, jolla ei ole omakohtaisia kokemuksia aiheesta ja antaa vertaistukea kaikille niille, jotka ovat kokeneet jotain selittämätöntä.

Kirjailija Asta Swan on tutkinut kosmisia asioita ja maailman mysteerejä aktiivisesti jo yli kaksikymmentä vuotta ja kosmisuus on ollut vahvasti läsnä myös hänen omassa elämässään. Työssään elämäntaidonvalmentaja hän on auttanut lukuisia asiakkaitaan, joilla on ollut kokemuksia ufoista ja muiden sivilisaatioiden olennoista. Kirjasta löytyy myös Astan omia kosmisia kokemuksia.

Kirja julkaistaan Basam Booksin kustantamana lokakuussa.