Shamaanirummunrakennuskurssi Helsinki 2.9.2017 klo 11-18

Päiväys ja aika
la 2.9.2017, 11:00 - 18:00
Tapahtumapaikka
Seitsentähtisali, Uudenmaankatu 33, Helsinki

Shamaanirummunrakennuskurssi Helsinki 2.9.2017 klo 11-18

Tule tekemään itsellesi päivän aikana oma shamaanirumpu!

Kurssin aikana rakennamme upean shamaanirummun, jonka ääni on vertaansa vailla. Kurssin aikana saat tietoa shamaanirummusta, sen käytöstä, virityksestä ja huollosta.

Päivä aloitetaan rentouttavalla rummutussessiolla, jonka jälkeen aloitamme oman rummun rakentamisen nahan värjäyksellä. Shamaanirumpu tehdään valmiiseen koivukehikkoon, poronnahka värjätään (tai nahka koristellaan) ja ”ommellaan” nahkaan. Kädensija ja rumpukapula viimeistelee työn. Kurssi sopii kaikille yli 8-vuotiaille.

Shamaanirummun läpimitta on 42 cm. Mahdollisuus myös isomman rummun rakentamiseen, joka on läpimitaltaan noin 50 cm. Kurssin hinta on 150 €, joka sisältää opetuksen ja materiaalit. Jos haluat tehdä isomman rummun, lisämateriaalimaksu +50 euroa.

Ilmoittaudu kurssille viimeistään ma 28.8. klo 20.00 mennessä s-postitse info@shamaanirumpu.net . Ilmoittautuneille lähetämme tarkemmat ohjeet s-postitse. Kurssi järjestetään Helsingissä Uudenmaankadulla ja se toteutuu, mikäli osallistujia on tarpeeksi.

T:mi Rumpu-ukko on toiminut vuodesta 2010. Olemme järjestäneet vuosittain shamaanirumpukursseja, myynneet shamaanirumpuja messuilla, tapahtumissa ja verkkopuodissamme. Vuosien aikana olemme tehneet noin 300 rumpua.

Repovesi 12. -13.8.2017 Shamaanirummunrakennuskurssi Kai Pulli
”Rumpu-ukko”
Innostus shamaanirumpuihin lähti omasta harrastuksesta, soittanut vuonna ”kirves ja sirppi” rumpuja bändissä, keikkailee vieläkin silloin tällöin. Käynyt shamaanikurssinsa Markku Backmannin johdolla. Rauhallinen ja rento fiilistelijä, joka näkee kaikessa aina hyvää.

 

 

 

http://www.shamandrum.fi/helsinki-2-9-2017-shamaanirummunrakennuskurssi