Odottamattomia kohtaamisia 5: Ufot ja humanoidoit

Päiväys ja aika
la 10.3.2018, 17:30 - 21:00
Tapahtumapaikka
Seitsentähtisali, Uudenmaankatu 33, Helsinki
Tervetuloa iltaamme <3
 
Oviraha:10€/käteinen.
 
Tarjolla kahvia ja teetä, pikkupurtavan kera.
 
Ohjelmisto:  
 
17:30 Ari-Pekka Hyrkäs Kosmista musiikkia
 
17:45-19.15 Asko Nummela: Ufot ja humanoidit
 
19:15 tauko
 
19:30-21.00 Kalevi Riikonen: Valo Elämän Yhdistäjänä – otteita kirjan sisällöstä.
 
Esiintyjät:
 
Ari-Pekka Hyrkäs on harrastelijamusiikko, hän soittaa kauniita, ajattomia ja kosmisia säveliä.
 
Kalevi Riikonen on tunnettu ufokontakti henkilö, joka on kirjoittanut paljon kosmisista vieraista eli ufoista ja humanoideista kirjoja ja luennoinut paljon aiheesta sekä toimii Astral-Tv:ssä juontajana.
 
Asko Nummela on myöskin tunnettu ufokontaktihenkilö, hän kirjoittaa, tuottaa ja kustantaa Tähteläis-lehteä. Hän on myöskin tunnettu luennoitsija.
 
Lisäksi mukana on:
 
Anna K. Greus: Psykometristä tulkintaa
 
 
Psykometria (myös psykoskopia tai selvätunto) tarkoittaa paranormaaliksi miellettävää kykyä lukea kädessä pideltävästä esineestä sen omistajaan liittyvää informaatiota. Anna Greus (s. 1987) havaitsi tällaisen ominaisuuden itsessään lapsena. Kirjavien paranormaalikokemustensa myötä – psykometrian lisäksi esimerkiksi enneunet, kummitteluilmiöt ja ufoihin liittyvät kokemukset – Anna on ajautunut tutkailemaan rajatietoalueen kenttää hakien ymmärrystä ja selitystä oudoille ilmiöille. Koska psykometristä ominaisuutta ei ole voinut kytkeä itsestä poiskaan, Anna on ryhtynyt perehtymään ilmiöön tekemällä tutkimusta aiheesta. Rajatiedon Yhteistyö ry myönsi Hengen ja Tiedon messuilla 15.10.2017 hänelle stipendin tutkimustyötä varten. Esineiden psykometrisoinnin sijaan Anna on erikoistunut menetelmään, jossa tulkinnansaaja rypistää tavallisen paperiarkin. Arkkia tunnustelemalla Anna kuvailee vaikutelmia, joita hänelle välittyy mielikuvina, tuntemuksina, tunteina, ääninä, luettavana kirjoituksena ym.
 
 
Anna toivoo, että psykometrisestä ominaisuudesta voisi olla apua muille ihmisille. Psykometrisessä tulkinnassa tavallisesti nousee esille otteita tulkinnansaajan elämästä ja minuudesta, niihin vaikuttavista tai vaikuttaneista asioista. Monet tulkinnan saaneet ovat kuvailleet kokemusta terapeuttiseksi, mielenkiintoiseksi ja avaavaksi. Koska Annan psykometrisoinnit sisältävät usein henkilökohtaisia asioita, tulkinnat tehdään yksityisesti.
 
 
Miten psykimetrikko näkee sinut ja sinun elämäsi? Tule kokemaan; vapaita aikoja Rajatiedon Keskuksessa ufoillan yhteydessä 10.3.2018 klo 17.30–21.