Michael Mutezo, luento tämänhetkisestä maailmantilanteesta sekä henkisiä harjoituksia

Päiväys ja aika
ti 17.2.2015, 18:00 - 22:00
Tapahtumapaikka
Seitsentähtisali, Uudenmaankatu 33, Helsinki

Michael puhuu tämänhetkisestä maailman Michael Mutezo4tilanteesta. Hän esittelee videoita maailman tilanteesta ja aiheesta. Hän esittelee tekniikkoja henkisiä harjoituksia, joita voit käyttää itsesi suojelemiseen ja parantamaan maailman tilannetta astraali matkustuksen avulla. Osallistumismaksu 15 EUR
Intensiivinen kurssi aiheesta 21.-22.2. (alla info)

Kurssi: MAAILMANTILANNE JA SEN VAIKUTUS MEIHIN
– Työskentely enkelien kanssa maailmantlanteen parantamiseksi astraali matkustuksen avulla
Aika: La 21.2. – Su 22.2. klo 10:00-18:00 molempina päivinä.
Paikka: Virnakuja 6, Vantaa (Carita p. 0503568167). Hinta 40 EUR
Kurssilla syvennämme luentoaihetta maailmantilanteesta ja opimme tekniikkoja ja harjoituksia. Michael sanoo, että olemme nyt henkisesti niin kehittyneitä että voimme henkilökohtaisesti työskennellä enkelien avustajina. Hän esittelee videoita todellisista elämäntilanteista, joissa enkelit ovat pelastaneet ihmishenkiä ja muuttaneet tilanteita käyttäen avukseen meistä ihmisistä heitä, jotka ovat ”hereillä”. Lauantaina Michael keskittyy teoriaan, videoihin ja joihinkin harjoituksiin. Sunnuntain ohjelma on pääasiassa henkistä työtä, harjoituksia ja tekniikkoja. (obs. Kurssipaikka saattaa muuttua)

Michael antaa myös Skype-konsultaatioita auttaakseen sinua eteenpäin yksityiskonsultaation tai kurssin jälkeen.

Kurssi: MAAILMANTILANNE JA SEN VAIKUTUS MEIHIN
– Työskentely enkelien kanssa maailmantilanteen parantamiseksi astraali matkustuksen avulla
Aika: La 21.2. – Su 22.2. klo 10:00-18:00 molempina päivinä.
Paikka: Virnakuja 6, Vantaa (Carita p. 0503568167). Hinta 40 EUR
Kurssilla syvennämme luentoaihetta maailmantilanteesta ja opimme tekniikkoja ja harjoituksia. Michael sanoo, että olemme nyt henkisesti niin kehittyneitä, että voimme henkilökohtaisesti työskennellä enkelien avustajina. Hän esittelee videoita todellisista elämäntilanteista, joissa enkelit ovat pelastaneet ihmishenkiä ja muuttaneet tilanteita käyttäen avukseen meistä ihmisistä heitä, jotka ovat ”hereillä”.
Lauantaina Michael keskittyy teoriaan, videoihin ja joihinkin harjoituksiin. Sunnuntain ohjelma on pääasiassa henkistä työtä, harjoituksia ja tekniikkoja. (obs. Kurssipaikka saattaa muuttua)

Michael antaa myös Skype-konsultaatioita auttaakseen sinua eteenpäin yksityiskonsultaation tai kurssin jälkeen.
Yksityiset konsultaatioita on mahdollisuus saada Michaelin ollessa Helsingissä viikolla 8.
Paikka: Päivällä ti 17.2. ja pe 20.2 Uudenmaankatu 33. Muina aikoina Virnakuja 6, Vantaa.
Varaa aika etukäteen ajoissa niin pian kuin mahdollista.

Yhteyshenkilöt:
Pirkko Noel +358407718673 pirkko.noel@gmail.com. Pirkko Mutezo +4741216431 patmutezo@gmail.com
Michael Suomessa ollessaan p. +358465478806 tai Norjaan: +4741331080, Email Michael: mt.mutezo@online.no.

Jäsenyys: Voit registeröityä halutessasi jäseneksi. Saat alennuksen kursseista ja yksityis konsultaatioista, sekä tarjouksia tuotteista kuten yrttitee ja henkinen öljy. Info: Pirkko Mutezo patmutezo@gmail.com p. +4741216431 tai voimme keskustella Skypessä: pirkko.mutezo

Michael – Sangoma. Michael on syntynyt Zimbabwessa ja oppi perinteisiä henkisiä oppeja aikaisin. Hänellä oli useita mystisiä kokemuksia jo lapsena, erikoisesti itäisillä Nyangan vuorilla. Hän muutti Englantiin nuorena miehenä ja opiskeli teologiaa, sekä valmistui kardiologian ja tehohoidon erikoissairaanhoitajaksi. Hänellä on myös yliopisto tutkinto aiheena politiikka ja kansainväliset asiat. Tämä toi hänet lopulta asumaan ja työskentelemään Norjaan.

Sangoma – shamaani, parantaja ja henkinen neuvonantaja.Michael Mutezo3
Viimeiset 30 vuotta hän on työskennellyt Sangomana. Hän kykenee ottamaan yhteyden henkiseen maailmaan ja oppaisiin, sekä Akaasisiin tiedostoihin. Hän omaa kyvyn matkustaa ei-fyysisessä olomuodossa (astraali matkustus) paikkoihin, joissa hän voi auttaa kykyjensä mukaan. Hän on myös ‘psychopomp’ eli pystyy auttamaan sieluja matkalla fyysiseen- tai henkimaailmaan. Michael käyttää työssään henkisiä lakeja auttaessan oppilaitaan ja potilaitaan työskentelemään karmansa kanssa ja toimii puolestapuhujana; tarkoittaen sitä, että hän on henkinen asianajaja asiakkaan ja henkisen hierarkkian välillä neuvoen asiakasta kuinka tämä voi saavuttaa parantumisen.
Hän asuu maalla Jotunheimenin, Norjan eteläisten vuorten rinteillä perheensä kanssa.