Merja Kallunki: BBTRS

Päiväys ja aika
to 21.3.2024, 17:15 - 20:00
Tapahtumapaikka
Seitsentähtisali, Uudenmaankatu 33, Helsinki

Merja Kallunki: BBTRS

BBTRS = The BioDynamic Breathwork & Trauma Release System.
Uudenmaankadulla on alkanut menneenä syyskaudella uutena toimintamuotona kehohengitystyöskentely. Merja pitää joka kuukausi muutamana päivänä hengitystyöpajan vaihdellen holotrooppisen modaliteetin ja BioDynaamisen hengitystyöskentelyn välillä. Holotrooppinen hengitystyöskentelty on niin sanottu iso hengitystekniikka, joka tähtää tietoisuuden tilan muutokseen ja Biodynaaminen hengitystyöskentely on kehitetty traumojen purkuun kehotasolta. Molemmilla on paikkansa harjoituksena ja työpajat sijoittuvat maanantai ja torstaipäiviin.
Holotrooppine hengitystyöskentely sopii silloin, kun tavoitteena on päästää irti ja saada visuaalinen kokemus- yhteys universumiin.
Jos tavoitteena taas on pysyä läsnä kehon tuntemuksissa, purkaa jännitteitä ja jäätynyttä energiaa, Biodynaaminen hengitystyöskentely on sopiva.
Merja on ollut pitkään kiinnostunut fyysisen kehon kokemuksista – miten ja missä ovat kokemukset, tunteet ja traumat, sillä hän uskoo, että kipu, jota ihminen ei suostu kohtaamaan, jää kehoon estäen vapaan energian virtauksen. Tunteet liittyvät aina traumaan, sillä Merja uskoo, ettei kukaan selviä tästä ilmiömaailmasta ilman traumatisoitumista. Kysymys on enemmänkin siitä, miten syviä ne ovat. Merjaan voi tutustua lähemmin hänen nettisivujensa kautta:  Breathwork by Merja Kallunki
Hengitys on upea, kehollinen työskentelymuoto, jolla on tieteellisestikin todettu olevan välittömiä positiivisia vaikutuksia esimerkiksi suruun ja ahdistukseen. Hengitys yhdistettynä somaattiseen työskentelyyn auttaa integroimaan kokemukset osaksi omaa elämänhistoriaa.
Muista ilmoittautua etukäteen! Voit myös olla yhteydessä Merjaan 0400316541 (myös whatsapp), jos haluat lisätietoa tai vaikka keskustella, kumpi sopisi sinulle paremmin.
 

Ystävällisin terveisin Merja Kallunki (ent. Kauppinen)

puh. 0400-316541