Marja Vihervaaran vastaanotto Lootuskukan huoneella

Päiväys ja aika
la 30.12.2023, 11:00 - 16:00
Tapahtumapaikka
Lootuskukan huone, Uudenmaankatu 33, Helsinki

Olen Marja, intuitiivinen tulkitsija, henkinen valmentaja ja meedio. Otan vastaan asiakkaita Avartuvan ihmiskuvan Lootuskukan huoneella.

Työskentelyni lähtee tarpeestasi: jos sinulla on kysymyksiä tämänhetkisestä elämäntilanteesta, teen elämäntilanteen tulkinnan. Jos toivot viestiä edesmenneeltä rakkaaltasi, työskentelen henkimaailman kanssa.

Teen myös henkistä valmennusta, joka on tavoitteellista  ja säännöllistä työskentelyä sinua estävien ajatus- ja toimintamallien kanssa. Lisäksi voin auttaa sinua elämäntilanteesi analysoimisessa.

Olen lapsesta saakka ollut herkkä ja intuitiivinen, aistinut energioita sitä oikeastaan tietämättäni. Sitten koulutus ja hektinen rooli mielenterveystyössä vei mennessään. Taustastani voit lukea lisää kotisivuiltani www.marjavihervaara.fi

Vuosia sitten kokemani henkinen herätys johti kohdallani hiljentymiseen ja suoran yhteyden aukeamiseen auttajatiimini kanssa. Huomasin myös “aina” olleeni selvätuntoinen, mihin meedion työkin suurelta osin perustuu. Olen kouluttautunut sekä kansainvälisten että kotimaisten huippumeedioiden opissa.

Voit ottaa yhteyttä tekstiviestillä numeroon 0458881745, mikäli haluat tulkinnan tai valmennusajan. Vastaan viesteihin viimeistään parin päivän sisällä ja annan toimintaohjeet. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteella

marja@marjavihervaara.fi

Valoterveisin Marja