TAPAHTUMA PERUTTU SAIR. VUOKSI: Marja-Liisa Niemi-Mattila: Venuksen ja Marsin taivaalliset ja maalliset tanssit

Päiväys ja aika
la 18.3.2017, 12:00 - 17:00
Tapahtumapaikka
Seitsentähtisali, Uudenmaankatu 33, Helsinki

La 18.03.2017

Klo 12-17 Venuksen ja Marsin taivaalliset ja maalliset tanssit

Työpajan vetäjä: Marja-Liisa Niemi-Mattila

Paikka: Avartuva Ihmiskuva, Uudenmaankatu 33, Helsinki

Ennakkoilmoittautuminen ja maksu 9.3.2017 mennessä

– Ilmoittautuminen: osoitteeseen sas.tapahtuma@gmail.com. Ilmoita myös syntymäaikatietosi karttoja varten.

– Työpajan hinnat: Jäsenet 25€/ei-jasenet 30€. Maksu Suomen Astrologisen Seuran tilille Danske Bank FI64 8000170 1000342

Monet tietävät, että Venuksella on vaiheita suhteessa Aurinkoon kuten kuulla. Yleensä näitä vaiheita katsotaan olevan 8 (tai 7), mutta todellisuudessa niitä on 12! Myös Marsilla on omat vaiheensa ja lisäksi Venuksella ja Marsilla on vielä keskinäiset syklinsä, planetaariset paritanssinsa, jotka ovat tärkeämpiä kuin ehkä tiedämmekään jopa kollektiivisti ja sosiaalisesti. Venus ja Mars kertovat elämänenergioistamme, mm. seksuaalisuudesta ja ne ovat yhdessä avain myös transseksuaalisuuteen. Ne edustavat perusfyysisten ja psyykkisten puoliemme lisäksi Auringon ja Kuun ohella sieluamme, animaa ja animusta.

Kurssilla menemme läpi Venuksen ja Marsin keskinäiset aspektit, myös ns. pienet aspektit. Lisäksi tutkitaan, millaisen Venus- Mars –vaiheen aikaan kukin on syntynyt ja mikä on ollut kunkin syntymää edeltänyt näiden persoonallisten planeettojen alkupiste. Tämä intohimon ja luovien voimien starttikohdan tunnistaminen  voi avata niin syntymäkarttaamme  kuin Venusta ja Marsia uudelle ulottuvuudelle. Lisäksi mennään läpi Venuksen ja Marsin paluukarttojen keskeisimpiä teemoja.

Kurssin viitekehyksenä on humanistinen ja psykologinen sekä ns. transpersoonallinen astrologia. Viikonloppuryhmä edellyttää astrologian käsitteiden ja symboliikan sekä oman kartan tuntemista. Pienryhmä, workshop, on tarkoitettu min. 8, max. 16 henkilölle.

Workshopin pitää Marja-Liisa Niemi-Mattila, joka on tutkinut astrologiaa vuodesta 1970 ja opettanut sitä vuodesta 1980 alkaen.

http://www.suomenastrologinenseura.fi/kurssit-ja-esitelmat/kevat-2017-astrologinen-ohjelma/