Kielo Lahdenperä: Eheyttävät tanssit (katso esittely)

Päiväys ja aika
ke 14.3.2018, 18:30 - 20:30
Tapahtumapaikka
Seitsentähtisali, Uudenmaankatu 33, Helsinki

Kielo Lahdenperä: Eheytttävät tanssit esittely. Eheyttävä tanssi on meditatiivinen ja henkisiä voimavaroja herättävä tanssin laji. Se antaa mielenrauhaa, iloa ja myönteisen kokemuksen toiminnasta ryhmässä. Tanssit ovat helposti opittavissa. Musiikkina paljon klassista musiikkia. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Tarkoitus on 14.03.17 tapahtumassa myös selvittää, jatkuvatko tanssit Valonkantajien ohjelmistossa.
Tiedustelut Kielo 050 5706117

Helsingin Valonkantajia voi lyhyesti luonnehtia jatkuvan vapaan kasvun henkiseksi ryhmäksi. Se koostuu samansuuntaisen pyrkimyksen omaavista ihmisistä, jotka haluavat olla mukana pyyteettömän rakkauden työn tekemisessä. Valonkantajat kunnioittavat jokaisen omaa vapautta ja erilaisuutta henkisellä tiellä.
Kun tahdot olla mukana valon työssä, hiljenny ja kuuntele omaa sisintäsi. Sieltä löydät ohjauksen, joka johdattaa elämäsi valoon, tietoon ja vapauteen. Mielen avartuminen ja yksilötason muutos lähtevät tietoisesta toiminnasta. Kun löydät toisten samansuuntaisesti tuntevien ja ajattelevien ihmisten ryhmän, saat tukea sisimmästäsi kumpuaville totuusnäkemyksille – sinun totuudellesi, ei kenenkään toisen.
Valonkantajana voit olla kaikkien uskontojen ja järjestöjen parissa – kaikkialla missä elämääkin esiintyy.
Olet aina tervetullut Valonkantajien joukkoon sellaisena kuin olet!

Oviraha 5 €