Juha Pennala: Henkisestä fantasiaan

Päiväys ja aika
ke 3.1.2018, 18:30 - 20:30
Tapahtumapaikka
Seitsentähtisali, Uudenmaankatu 33, Helsinki

Luento ja keskustelua kesäkuussa 2016 julkaistun ”Keitä me olemme?” -kirjan liepeiltä ja ympäriltä.

Valonkantajat

Rakas ystävä,
tahtoessasi tietää enemmän Valonkantajista, heidän toiminnastaan, pyrkimyksistään ja tavoitteistaan, kerromme sen Sinulle niin totuudellisesti, puhtaasti ja avoimesti kuin vaan osaamme.
Painotamme sitä seikkaa, ettemme tiedosta olevamme mikään erityisen uskonnon, uskonsuunnan tai lahkolaisuuden edustajia. Emme myöskään korosta yhdistyksemme ”Valonkantajat”-nimeä siinä tarkoituksessa, että erottaisimme itsemme lähimmäisistämme.
Pyrkimyksemme on saavuttaa sen tietoisuuden ja toiminnan taso, jossa voimme tuntea olevamme kaikkeudellisen elävän Jumalan palvelijoita ilmentämällä Rakkauden ja Totuuden elämää niin yksilöllisessä kuin yhteisöllisessä toiminnassa.
Voimme olla positiivisten energioiden välittäjiä niin aineellisilla kuin henkisillä elämän alueilla, siis ilman erillisyyden tuntua, kaikkialla missä elämää esiintyy.
Tahdomme korostaa, että jokainen ihminen saa toteuttaa omaa vapaata rakkaudellista tahtoansa. Kenelläkään ei ole oikeutta tukahduttaa lähimmäisessään hänen sisäistä totuuden tuntoaan.
Meidän tulee olla lähimmäistemme palvelijoita tukemalla ja auttamalla heitä pyrkimyksissä, jotka tähtäävät heitä vahvistumaan sisäisessä tietoisuudessaan.
Hiljentymällä oman olemuksemme sisimmille tasoille voimme saada yhteyden korkeampaan jumaluuskipinään, joka on meidän todellinen olemuspuolemme.
Valonkantajat tiedostavat kaikkien uskontojen yläpuolella olevan todellisuuden, joka on jumalallisuuden kirkkauden taso, jossa jokaisen suuntauksen ja yksilön henkiset pyrkimykset yhdentyvät.
Tahtoessasi olla mukana valon työssä, Sinun on syytä hiljentyä ja kuunnella omaa sisimpääsi. Sieltä saat todellisen ohjauksen, joka johdattaa elämäsi valoon, tietoon ja vapauteen.
Ohjautumalla ryhmiin samansuuntaisesti tuntevien seuraan saat suurta tukea totuusnäkemyksellesi, jotka kumpuavat omasta sisimmästäsi – ja se on totuus vain Sinulle itsellesi eikä kenellekään muulle.
Voit olla kanavana parantaville voimille ja suunnata positiivisia voimia kaikkialle sinne, mihin tahdot niiden virtaavan.
Toteuta aina oma vapaa tahtosi siten kuin sen sisimmässäsi tunnet.
Olet aina tervetullut Valonkantajien joukkoon, sellaisena kuin olet.
Vapaaehtoinen oviraha