Japanilainen teemapäivä

Päiväys ja aika
la 5.8.2017, 11:00 - 20:00
Tapahtumapaikka
Seitsentähtisali, Uudenmaankatu 33, Helsinki
Haluatko tietoa edellisissä elämissäsi hankkimistasi kyvyistä, taidoista ja kokemuksista, jotka ovat hyödyksi tässä elämässä? Kaipaatko neuvoja ajankohtaisiin ongelmiisi elämän eri osa-alueilla, kuten esimerkiksi terveyteen, ihmissuhteisiin, työhön ja henkisyyteen liittyvissä asioissa? Tarvitsetko apua omien kykyjesi ja taitojesi kehittämiseen? Toivotko yhteyttä edesmenneisiin läheisiisi?
Ohessa tietoa Rajatiedon keskuksessa lauantaina järjestettävästä tilaisuudesta. Remi Kanain yksityisistunnot ovat jo täyteen buukattu (perjantaiksi on kuitenkin käytettävissä vielä pari aikaa Järvenpäässä), mutta Yumi Ogawalle on vielä vapaita shiatsuhoitoaikoja, joita voi varata allekirjoittaneelta tästä sähköpostiosoitteesta tai puhelimitse.
—-
Japanilainen meedio ja selvänäkijä Remi Kanai kanavoi viestejä, ohjausta ja parantavaa apua henkioppialtasi ja enkeleiltäsi lauantaina klo 15 järjestettävässä meediotilaisuudessa.
Meedioistunnon jälkeen Yumi Ogawan vetämä AromaTouch® Workshop klo 17.30. Niiden välissä on tarjolla pientä purtavaa.
Ennen meedioistuntoa Rajatiedon keskuksessa on tarjolla Remi Kanain yksityisistuntoja sekä Yumi Ogawan shiatsuhoitoja klo 11.30-14.30. Aikoja on vielä runsaasti jäljellä, niitä voi kysyä etukäteen (muutoksentekija@gmail.com tai 044-9881554). Remin yksityisistuntojen hinta on 30€/15 min ja Yumin hoitojen hinta on 25€/20 min. Ilmoitathan jos arvioit tarvitsevasi pitemmän ajan.
Lisäksi klo 13.00-14.30 professori Hideyuki Kobukon esittely japanilaisesta parapsykologiasta. Paikalla on myynnissä parapsykologiaan liittyvää kirjallisuutta.
Tilaisuus järjestetään Rajatiedon keskuksessa osoitteessa Uudenmaankatu 33, Helsinki (Avartuvan ihmiskuvan tilat). Päivän hinta on yhteensä 30€ ja esitykset tulkataan suomeksi.
Oneness-kanavointi
Japanissa erittäin tunnettu meedio ja selvännäkijä Remi kanavoi Rajatiedon keskuksessa jokaiselle läsnäolijalle viestin hänen henkioppailtaan ja enkeleiltä. Hän vastaa mielessäsi oleviin kysymyksiin ja välittää tietoa, joka on sinulle juuri tällä hetkellä tärkeää. Koska samasta asiasta kiinnostuneet ihmiset vetävät toisiaan puoleensa, voi useampi henkilö saada yhteisiäkin viestejä kyseisenä iltana. Tämän lisäksi jokainen läsnäolija hyötyy ja saa ohjausta myös muille paikalla olijoille kohdennetuista viesteistä.
Kaikki saavat jotain erityistä ja hyvää sekä merkittävän mahdollisuuden muutokseen niin arkisessa kuin henkisessä elämässään. Lisätietoja Remistä: http://onenessinstitute.jp/page/X00_EnglishTop.html
AromaTouch® Tekniikka
Aromaterapia on kasvattanut viime vuosina valtavasti suosiotaan, ja sen myötä AromaTouch® Tekniikka on rantautunut myös Suomeen. Se on aromaterapeuttisten CPTG®-sertifioitujen eteeristen öljyjen hyödyntämiseen perustuva hoitomenetelmä, jossa sovelletaan tietoutta ihmisen energiameridiaaneista sekä selän ja jalkojen viskeraalisisita pisteistä. Workshopin aikana voit oppia perusteet tämän tekniikan käytöstä.
Yumi Ogawalla on yli 14 vuoden kokemus shiatsuhoidosta ja aromaterapiasta. Hän on kiertänyt kymmenissä maissa, joissa hänet tunnetaan energisenä ja voimaannuttavana kouluttajana. Hänellä on uskomaton taito motivoida ihmisiä arjessaan ja toimia rakkaudellisten energioiden välittäjänä. Hänen elämänfilosofiansa perustuu muiden auttamiseen, jossa hän hyödyntää asiantuntemustaan aromaterapiasta. Ainutlaatuinen luonto ja edelliset elämät ovat tuoneet hänet jälleen Suomeen, jo viidettä kertaa. Yumista voi lukea Ultra-lehdestä 5-6/2016 ja sivuilta http://www.yumiogawa.fi/
Lämpimästi tervetuloa mukaan ainutlaatuiselle henkiselle matkalle!
Jani Lassila