Eliane Dahre: Meedio Divaldo Francon elämäntyö.

Päiväys ja aika
la 1.8.2015, 17:30 - 21:00
Tapahtumapaikka
Seitsentähtisali, Uudenmaankatu 33, Helsinki
Eliane Dahre, s. Brasiliassa:
Meedio Divaldo Francon elämäntyö.
Ilmoittautumiset: info@allancardec.fi

Luentotilaisuus Helsinki 1.8.2015

Luennoijana: Eliane Dahre – tällä hetkellä Ruotsissa asuva Brasilialainen, joka on vuosikymmenten ajan tutustunut Divaldo Francon elämäntyöhön.

Luento ja yleisön kysymykset käännetään portugalista suomeksi.  Paikka: Uudenmaankatu 33, Helsinki Ohjelma:17:30 – 18:00 Vastaanotto on avattu (Tulethan paikalle vähintään 15. min ennen tilaisuuden alkua.) 18:00 – 19:30 Luento ja yleisön kysymyksiä aiheesta: Meedio Divaldo Francon elämäntyö.Tilaisuudessa kerrotaan hänen poikkeuksellisestaelämäntyöstä lähimmäisen auttamiseksi sekä hänen meediokykynsä välityksellä saadusta kirjallisuudesta.

19:30 – 20:00 Tilaisuuden päätössanat ja avoin keskustelu

Paikalle tulleilla on mahdollista tutustua Divaldo Francon, Allan Kardecin, Chico Xavierin ja Richard Simonetin kirjallisuuteen ja keskustella niiden aihepiiristä.

Ilmoittautuminen: info@allankardec.fi 30.7 mennessä Paikkoja rajoitetusti. Vahvistamme paikat 50 ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

Kuka on meedio Divaldo Franco:

Hän on spiritistisen keskuksen ”Caminho de Redenção” sekä orpojen ja vähäosaisten lasten kasvatukseen ja hoitamiseen omistautuneen instituution perustajajäsen. Tämä palvelee vapaaehtoistyön ja hyväntekeväi-syysperiaatteen mukaisesti päivittäin n. 3000 lasta ja nuorta. Tähän päivään mennessä sen instituution kautta on saanut apua jo yli 35.000 lasta. Hänellä on yli 600 ottolasta ja satoja lapsenlapsia. Hän on kirjoittanut meediokykynsä välityksellä lukuisia teoksia (yli 200) ja niitä on myyty miljoonittain sekä käännetty monille kielille. Näistä teoksista häntä elämätyössään johdattava Henki (Joana de Ângelis) on allekirjoittanut yli 50 kpl. Hän on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu puhuja ja hän on elämänsä aikana pitänyt yli 13.000 esitelmää 64 eri maassa. Hän on antanut kaiken kirjallisista teoksista tulleen tuoton hyvän-tekeväisyyteen ja spiritismin eli ts. henkiopin tunnetuksi tekemiseen sen alkuperäisessä merkityksessään.

TERVETULOA!

Järjestäjä: Allan Karde-cin opin ystävät ry.