Arje Sakari Silander – Eestin ja Suomen takaisin yhdistäminen rummutuksella

Päiväys ja aika
to 13.7.2017, 18:00 - 20:30
Tapahtumapaikka
Seitsentähtisali, Uudenmaankatu 33, Helsinki

Muutamia vuosia sitten sain tietää että Suomi on rikki: eli eteläosa ja pohjoisosa eivät ole kunnolla yhteydessä toisiinsa: Suomi ja Saami eivät oikein puhuu keskenään. Korjasimme asian vuonna 2012: Järjestettiin rummutus Kemijärvellä johon kutsuttiin kaikki Suomalaisten ja Saamelaisten sielut ja yhdistimme ne takaisin yhteen Sydämen rakkaudessa. Vähän myöhemmin korjattiin myös Suomi neidon vasenta puolta, joka vaurioitui sodassa. Yhdistimme Petsamoa (Suomen sisäisen naisen käsi), Salla (Suomen sisäisen naisen rintakehä) ja Karjala (Suomen sisäisen naisen jalka ja lantio) takaisin Suomeen.
Tässä kertomus niistä rummutuksista:
http://www.reuel.name/2012/12/09/suomen-korjaaminen-12-12-2012/

Vähän aikaan sitten sain tietää yhdeltä Eestiläiseltä ystävältäni, että Suomi ja Eesti olivat joskus yhtä, mutta vuosien varrella tämä yhteys meni poikki ja jokaisesta osasta syntyi oma kansa. Rikkoontumisen jälkeen sekä Suomi että Eesti eivät olleet enää itsenäisiä: Suomi joutui maadoittumaan muiden kansojen avulla: ensin Ruotsin avulla, sen jälkeen Venäjän avulla ja nykyään Saksan avulla. Eestikin joutui toimia toisten kansojen kautta: Venäjän ja nykyään Saksan (EU:n) kautta.

Olemme näin päättäneet järjestää rummutus, jossa yhdistämme Suomi ja Eesti takaisin yhteen, niin että vanha kansa yhdistyisi takaisin yhdeksi kokonaisuudeksi.

Emme tiedä mitä tule tapahtumaan yhdistymisen jälkeen, mutta voi hyvinkin olla että molemmat kansat itsenäistyvät tämän jälkeen.

Tervetuloa Mukaan rummuttamaan paikan päälle, tai kaukaa hengen voimalla.

Ystävälliset terveiset, Arje Sakari Silander

Tapahtumassa on teetä ja pikku purtava tarjolla.
Vapaaehtoinen ovirahaa, vuokra varten.

Yhteystiedot:
arjesilander(ät)reuel.name
puhelin: 045 6349000