Terhi Jansson: Odottamattomia kohtaamisia 3

Päiväys ja aika
la 13.1.2018, 17:30 - 21:00
Tapahtumapaikka
Otava sali, Uudenmaankatu 33, Helsinki
Tervetuloa Odottamattomia kohtaamisia 3 -iltaamme  <3
 
Illan aiheena: UFOJEN JA HUMANOIDIEN VIESTIT YHTEISKUNNALLE!
 

Kahvi- ja teetarjoilu edullisesti.

 
Tilaisuudessa mahdollisuus saada oma selvänäkökatsonta tai meedioistunto yksityisesti, varaa käteistä mukaan!
(Terhi Jansson/meedio ja selvänäkijä).
Oviraha: 10€ (varaa käteisellä).
Paikan päällä saa kaupata tuotteitaan vain esiintyjät ja pöydän varanneet.
 
Esiintyjämme:
 
Anna Greus
 
Anna Greus on pohjoissuomalainen valokuvaaja ja mediatyöläinen, sekä selittämättömien ilmiöiden tarkastelija. Anna on johtanut Suomen Ufotutkijat ry:tä kolmen puheenjohtajakauden ajan (2015–2017) ja toimittanut yhdessä uskontotieteilijä Jaakko Närvän kanssa Uforaportti 22-23 -kirjan (2016). Tätä nykyä Anna on Suomen Ufotutkijat ry:n hallituksen jäsen ja ufoaiheisen Yhteys-lehden vastaava toimittaja.
 
Inspiraation rajatietoalueiden tutkimiseen Anna on saanut omista kokemuksistaan, joihin lukeutuvat esimerkiksi enneunet, poltergeist- ja kummitteluilmiöt sekä ESP- ja ufokokemukset. Ufotutkimuksen ohella Annan suurennuslasin alla on tällä hetkellä erityisesti myös psykometria eli selvätunto, jonka tutkimustyöhön hänelle myönnettiin Rajatiedon Yhteistyö ry:n toimesta stipendi Hengen ja Tiedon messuilla 2017.
 
Suomen Ufotutkijat ry:lle voi ilmoittaa nimettömästi omista ufohavainnoistaan tai kontaktikokemuksistaan yhdistyksen nettisivujen kautta, ks. osoite alla.
 
Anna Greus
Suomen Ufotutkijat ry
www.fufora.fi
www.facebook.com/fufora
 
Asko Nummela
 
Kohtaamisia – Tähteläiset -lehden päätoimittaja/kontaktihenkilö Asko Nummela luennoi kontakteista ja niiden merkityksestä.
 
Millaisia kontakteja esiintyy ja miksi olemme kontakteissa ulkoavaruuden asukkaiden kanssa. Miten suhtaudumme kokemaamme ja mitä kontaktit meissä herättävät. Mitä voimme oppia kontakteista ja miten elämämme voi muuttua kokemusten jälkeen. Mikä on kontaktien tarkoitus?
 
Asko Nummela – 040 526 0713 – www.numfidea.fi
 
Aleksis Aropelto
 
Ufokontaktihenkilö
Kuvataiteilija.
 
Tilaisuuden järjestäjät: Terhi Jansson, Ari-Pekka Hyrkäs, Asko Nummela ja Anna Greus.
Kartta latautuu...