Seija Helinin ”Väreistä voimaa” taidenäyttelyn avajaiset

Päiväys ja aika
la 1.10.2022, 14:00 - 17:00
Tapahtumapaikka
Seitsentähtisali, Uudenmaankatu 33, Helsinki

Seija Helinin ”Väreistä voimaa”        taidenäyttelyn avajaiset

lauantaina 1.10.2022 klo 14-17

Näyttely on esillä 20.12.2022 asti. Tervetuloa.

Seija Helin on taiteen harrastaja, äänimaljahieroja ja sointukylpyohjaaja sekä henkiparantaja, jolla on vahva yhteys henkimaailmaan. Maalaaminen ja kädentyöt ovat eri muodoissa kuuluneet hänen elämäänsä lähes 40 vuoden ajan ja jotta aika ei kuluisi vain taiteen parissa niin hänet löytää myös pääkaupunkiseudun golf-kentiltä.

Seija on aloittanut 2005 keväällä hyvinvointialan koulutukset sekä henkisen polun kulkemisen. Matkan varrella ovat tulleet tutuiksi mm. hermoratahieronta, intialainen päähieronta, Reiki, viestinvälitys henkimaailmasta ja henkitaide. Hän työskentelee mielellään mehiläisvahavärien eli EncausticArt -värien kanssa, koska kokee, että varsinkin EncausticArt on henkitaidetta. Seija sanookin, että ikinä ei tiedä miltä valmis työ näyttää, on aina yllätys, mitä henkimaailman on tuonut mukaan teokseen. Seijan töissä on fantasiaa ja värikylläisyyttä, kuin myös tunnetta ja liikettä. Myös henkimaailman valo löytää tiensä maalauksiin.

Tämän kertainen näyttely on Väreistä voimaa ja se on maalattu rakkaudella ja ohjauksessa. Näyttelyssä on vanhempaa tuotantoa kuin myös uutta sekatekniikkaa. Taulujen tarkoitus on auttaa näkemää uusia muotoja ja kuviota sekä uppoutua värien yltäkylläisen maailman. Taulujen kuviot tuovat esiin erilaisia hahmoja, kenties avaavat luontaista uteliaisuuttasi katsoa vielä tarkemmin, mitä taulusta löytyy.

Tilat ovat avoinna tapahtumien yhteydessä ja sopimuksen mukaan puh 040 526 9956

Väreistä voimaa 2022